banner
Asayiş

Pes dedirten savunma

‘CANIM İSTEDİ, BIÇAKLADIM’ Aksaray’da, oğlunu görmek için parka gelen Cihan K. (39), boşandığı eski eşi Ceylan B. (31) tarafından çocuğunun gözleri önünde karnından bıçakla yaralandı. Gözaltına alınan Ceylan B. kendisini görüntüleyen gazetecilere, ‘Canım..

Pes dedirten savunma
banner

‘CANIM İSTEDİ, BIÇAKLADIM’

Aksaray’da, oğlunu görmek için parka gelen Cihan K. (39), boşandığı eski eşi Ceylan B. (31) tarafından çocuğunun gözleri önünde karnından bıçakla yaralandı. Gözaltına alınan Ceylan B. kendisini görüntüleyen gazetecilere, ‘Canım istedi, ondan bıçakladım. Pişman değilim’ dedi.

Olay, Fatih Mahallesi 4161 Sokakta ki parkta meydana geldi. Biri kız 2 çocuk babası olan ve 9 yıl önce eşi Ceylan B’den boşanan Cihan K, iddiaya göre oğlunu görmek için parka geldi. Cihan K, burada eski eşi Ceylan B. ile karşılaştı. Çift arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Ceylan B, Cihan K’yi oğlunun gözü önünde karnından bıçakla yaraladı. Kanlar içinde kalan Cihan K, çevredekilerin ihbarı üzerine çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

‘EŞİM, ÇOCUKLARIMI RAHATSIZ EDİYORSUN DİYEREK BIÇAKLADI’

Cihan K, sedye üzerinde acil servise alındığı sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, ”Beni eski eşim bıçakladı. Eski eşimin oturduğu evin bulunduğu civarda çocuğumun bakkala olan borcunu ödemek için parka gelmiştim. Oğlumu görmek istedim. Eşim de çocuğumu rahatsız ediyorsun diye beni bıçakladı” dedi.

‘EŞİMİ BIÇAKLADIĞIM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM’

Olayın ardından gözaltına alınan Ceylan B. de sağlık kontrolünden geçirilmek üzere aynı hastaneye getirildi. Ceylan B, kendisini görüntüleyen habercilere ”Canım istedi ondan bıçakladım. Bıçakladığım için de pişman değilim” dedi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası