banner
Gündem

‘Planlı, programlı ve gayretli çalışıyoruz’

ALT YAPISI YENİLENEN AŞIK MOLLA CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI Aksaray’da 2022 yılı çalışma takvimi içerisinde şehrin birçok noktasında alt yapı ve üst yapı çalışmasıyla bağlantılı olarak asfalt, parke bordür ve..

‘Planlı, programlı ve  gayretli çalışıyoruz’
banner

ALT YAPISI YENİLENEN AŞIK MOLLA CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Aksaray’da 2022 yılı çalışma takvimi içerisinde şehrin birçok noktasında alt yapı ve üst yapı çalışmasıyla bağlantılı olarak asfalt, parke bordür ve yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi Terminal yolu olarak bilinen Aşık Molla Caddesi’nde asfalt serim çalışmasına başladı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Planlı, programlı ve gayretli çalışmalarımız neticesinde alt yapısını yenilediğimiz Aşık Molla Caddesi’nde asfalt çalışmasını başlattık. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak caddemizi trafiğe açıyoruz” dedi.

Şehrin ulaşım ağında en önemli yol güzergahları arasında yer alan Aşık Molla Caddesi’nde alt yapı sorununu ortadan kaldırdıklarını bildiren Dinçer, içme suyu hatlarının yanında caddeyle bağlantılı olan kanalizasyon hatları ve bağlantı noktaları ile yağmur suyu hatlarının yenilendiğini belirtti. Üst yapı da ise cadde üzerinde durak cepleri ve yıpranan bordürlerin değiştirildiğini kaydeden Evren Dinçer, çevre düzenlemesinin yeniden yapıldığını aktardı. Başkan Dinçer, yolda sürücü ve yayaların güvenliği için enerji tasarruflu dekoratif sokak aydınlatma direklerinin montajının tamamlandığı bilgisini de duyurdu.

Alt ve üst yapısı yenilenen Aşık Molla Caddesi’nde asfalt serim çalışmasının başladığını açıklayan Dinçer, caddede yapılan düzenlemelerle sürücü ve yayalara güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunulacağını işaret etti. Başkan Dinçer, “Şehrimizde en yoğun kullanılan yollar arasında Aşık Molla Caddesi de yer alıyor. Bu caddemiz aynı zamanda şehrimize giriş çıkışların yapıldığı bir güzergah. Belediye olarak biz bu caddemizde çok yönlü bir alt yapı çalışması yürüttük. Alt yapı sorununu tamamen ortadan kaldırdık. Üst yapıda gerekli düzenlemeler yapıldı. Caddemizin yol güvenliği ve gece görselliğini artırmak için enerji tasarruflu sokak aydınlatma direklerini uygun noktalara yerleştirdik. Caddemizde asfalt serim çalışması başladı. Önümüzdeki günlerde bu çalışmayı tamamlayıp caddemizi tekrar trafiğe açacağız” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası