banner
Gündem

Polisten kaçan 2 şüpheli kıskıvrak yakalandı

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine yönelik bir iş yerine düzenlenen operasyonda polisi fark edip hafif ticari araçla kaçan 2 şüpheli yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine..

Polisten kaçan 2 şüpheli kıskıvrak yakalandı
banner

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine yönelik bir iş yerine düzenlenen operasyonda polisi fark edip hafif ticari araçla kaçan 2 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik, Hacılar Harmanı Mahallesi’nde bir iş yerine operasyon düzenledi. Polisin geldiğini fark eden Yunus K. (20) ve Murat Y. (29) 68 plakalı hafif ticari araca binip, kaçmaya başladı.

“Dur” ikazına uymayan sürücünün yakalanması için kavşak ve caddelere takviye polis ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 30 dakikalık kovalamacanın ardından araç, Aksaray-Adana kara yolu Otogar Kavşağı’nda lastiklerine ateş edilerek durduruldu. Sürücü Yunus K. ile yanındaki Murat Y. gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada bir miktar eroin, esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası