banner
Gündem

Protokolden Nevruz kutlama mesajları

21 Mart Nevruz Bayramı münasebetiyle Aksaray protokolü kutlama mesajı yayınladı. ‘BOLLUĞUN VE BEREKETİN BAYRAMI NEVRUZ GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM’ Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu yayınladığı mesajda, “Aksaray Milletvekili 21 Mart Dünya Nevruz Günü..

Protokolden Nevruz kutlama mesajları
banner

21 Mart Nevruz Bayramı münasebetiyle Aksaray protokolü kutlama mesajı yayınladı.

‘BOLLUĞUN VE BEREKETİN BAYRAMI NEVRUZ GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu yayınladığı mesajda, “Aksaray Milletvekili 21 Mart Dünya Nevruz Günü Kadim medeniyetimiz, barış, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik gibi evrensel değerlerin hâkim olduğu topraklarda yükselmiş, ecdadımızdan bizlere ayrımcılığa yer vermeyen, birlik ve beraberliğin esas olduğu yüce hasletler miras kalmıştır. Bugün Orta Asya’dan Balkanlara kadar geniş bir coğrafyada coşkuyla kutlanan, baharın müjdecisi Nevruz’un, sahip olduğumuz değerlerin, zenginliklerin hatırlanmasına, korunmasına ve yeni nesillere aktarılmasına vesile olmasını, aziz milletimiz için güzellikler ve iyilikler getirmesini temenni ediyorum. Baharın gelişi ile simgelenen, bizler için tüm farklılıkları aşarak, geçmişe ve geleceğe birlik ve beraberlik içinde sahip çıkmak anlamına gelen, Bolluğun ve bereketin bayramı Nevruz Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

‘NEVRUZ TÜRK’TÜR, TURANDIR, HEYECANDIR’

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı 21 Mart Nevruz Bayramı kutlama mesajında “Nevruz Bayramı’mız kutlu olsun. Baharın gelişini ve doğanın uyanışını müjdeleyen, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin sembolü olan bir nevruz bayramını daha kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Doğanın uyanışını temsil eden ve bahar bayramı olarak kutlanan Nevruz; Türk-İslam alemini kuşatan binlerce yıllık kutlu bir geleneğin, birlik ve kardeşlik meşalesinin simgesi olup, Balkanlardan Mezopotamya’ ya Kafkaslardan Orta Asya’ ya tüm kavimlerce yıllardır kutlanan bir festival havasıyla insanların kaynaşmasına, bütün dargınlıkların unutulmasına vesile olan, dostluğun ve kardeşliğin pekiştirildiği önemli bir bayramdır. Nevruz Türk’tür, turandır, heyecandır. Nevruz Türk’ün bahar bayramıdır. Böylesi bir bayramı hain emellere alet etmek isteyenlere asla fırsat verilmemeli, bin yıllık kardeşlik çınarını zedelemek isteyen mihrak ve karanlık heveslere göz açtırılmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Türk İslam Aleminin ve Aksaraylı hemşehrilerimin Nevruz bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım” şeklindeki ifadelerine yer verdi.

 

‘21 MART NEVRUZ BAYRAMI KUTLU OLSUN’ 

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Nevruz Bayramı bir uyanış, yeniden doğuş ve Ergenekon’dan çıkışın adıdır. Nevruz Bayramı bölücü simaların ve bunlarla aynı yolda yürüyenlerin istismar edeceği bir gün değildir.

Türk Milletinin hem ata, hem de ana yurdunda baharın müjdecisi olarak kutlanan Nevruz Bayramı her zaman bolluğun, bereketin, huzurun, mutluluğun ve sevginin simgesi olmuştur.

Birlik ve beraberliğimize vesile olması dileğiyle Büyük Türk Milletinin, Türk Dünyasının ve Aksaray’lı hemşerilerimizin “Nevruz Bayramını” kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası