banner
Gündem

Protokolden Regaip Kandili kutlama mesajları

Aksaray protokol üyeleri Regaip Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajları yayınladı. ‘REGAİP GECESİ’NİN TÜM İNSANLIK İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI NİYAZ EDİYORUM’ Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu yayımladığı mesajında, “Regaip Gecesi’nin ferdi ve..

Protokolden Regaip Kandili kutlama mesajları
banner

Aksaray protokol üyeleri Regaip Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajları yayınladı.

‘REGAİP GECESİ’NİN TÜM İNSANLIK İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI NİYAZ EDİYORUM’

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu yayımladığı mesajında, “Regaip Gecesi’nin ferdi ve içtimai hayatımızdaki manevi yenilenme mevsiminin yeni bir başlangıcı olmasını temenni ediyorum. Rahmani bir diriliş ve uyanış meşalesi yakacak, kalplerimizin maneviyat âleminin rahmet iklimine erişmesi için müstesna bir fırsat olan Regaip Gecesi’nin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

‘TÜM İSLAM ÂLEMİNİN REGAİB KANDİLİ’Nİ TEBRİK EDERİM’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Regaip Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Mübarek üç aylara girilmesiyle rahmet, merhamet ve hoşgörü iklimi tüm İslam aleminde azami derecede yaşanacak. Rahmet, bereket ve mağfiret günleri olan mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Bu ayların ilk müjdesi ise Regaib kandilidir. Allah’ın rızası kazanmak için bize sunulan bu lütuflu gecelerde ellerimizi açarak Rabbimize yönelmeliyiz. Kalbimizdeki merhamet ve şefkat duygularının farkına vararak samimi bir kalple dualar etmeliyiz. Gönül dünyamızı manevi hikmetleriyle donatan bugünlerin milletimize birlik, beraberlik, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan diler, ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ederim.”

‘REGAİP KANDİLİ RUHSAL DÖNÜŞÜME İLHAMDIR’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yazılı açıklamasında “Regaip Kandili birbiri ardına gelen ilahi ikramların kapısını aralayan özel bir sürecin başlangıcıdır. Yenilenme, arınma, ferah bulma ve huzura erişme gibi insanlığın her daim ihtiyaç duyduğu ruhsal dönüşümlere dair ilhamlar, bu sürecin içinde gizlidir. Hayatın anlamını kavrama ve manevi halin inşasını gözden geçirme konusunda kandiller çok önemli fırsatlar içerir. İnsan, gündelik hayat içinde manevi taraflarını geliştirecek adımlar atmayı ihmal edebiliyor. Kandiller, ruhun ve kalbin ihyası konusunda, bireylere durup düşünme ve fark etme imkânı sunuyor. Regaip Kandili de bu müstesna zaman dilimlerinden birisi. ASÜ ailesinin, Aksaray’ımızın, ülkemizin ve tüm İslam Âleminin Regaip Kandilini en kalbi duygularımızla kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası