banner
Gündem

Ramazan Bayramı için tedbirler alındı

Aksaray Belediyesi ekipleri, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzurlu ve sorunsuz şekilde geçirebilmesi için bütün tedbirlerin alındığını bildirdi. Belediye yetkilileri, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde bayram yaşamalarını sağlamak için belediyedeki bazı..

Ramazan Bayramı için tedbirler alındı
banner

Aksaray Belediyesi ekipleri, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzurlu ve sorunsuz şekilde geçirebilmesi için bütün tedbirlerin alındığını bildirdi. Belediye yetkilileri, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde bayram yaşamalarını sağlamak için belediyedeki bazı birimlerin bayram süresince 24 saat kesintisiz hizmet vereceğini bildirdi. Yetkililer, su arıza, cenaze, ulaşım ve zabıta ekipleri, bayram öncesi ve bayram süresince vatandaşlardan gelen şikâyet ve istekleri değerlendirerek anında çözüme kavuşturacak. Zabıta ekipleri, halkın rahat alışveriş yapması için çarşı merkezinde trafik önlemlerinin yanı sıra kaldırım işgaline karşıda teyakkuza geçti. Öte yandan, Ramazan Bayramı öncesinde Aksaray’a gelen veya şehir dışına çıkmaya hazırlanan yolcuların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için de Aksaray Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde de bir dizi tedbir alındığı bildirildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası