banner
Gündem

‘Ramazan Bayram’ı kutlu olsun’

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, ramazan bayram”ı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. aydoğdu mesajında şu sözlere yer verdi: “hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek ramazan ayını uğurlarken, milletimizin ortak coşkusu ve hayatımızın müstesna..

‘Ramazan Bayram’ı kutlu olsun’
banner

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, ramazan bayram”ı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

aydoğdu mesajında şu sözlere yer verdi: “hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek ramazan ayını uğurlarken, milletimizin ortak coşkusu ve hayatımızın müstesna günlerinden birisi olan, toplumsal birlikteliği ve dayanışmayı pekiştiren değerlerin yoğun olarak yaşandığı bir ramazan bayramı”nı daha milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşayacağız. bu mübarek bayram günlerinin birleştirici ve manevi gücünün de bizleri yeni ufuklara taşıyacağına inanıyorum. kalbi duygu ve düşüncelerle tüm aksaraylı hemşerilerimizin ve yüce milletimizin ramazan bayramı”nı kutluyor, ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası