banner
Eğitim

Rektör Şahin veda ziyaretlerine başladı

Kısa süre içinde görev süresi tamamlanacak olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, veda ziyaretlerine başladı.  Görevde oldukları sekiz yıl boyunca hem iç hem de dış paydaşlarla kurum,..

Rektör Şahin veda ziyaretlerine başladı
banner

Kısa süre içinde görev süresi tamamlanacak olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, veda ziyaretlerine başladı.  Görevde oldukları sekiz yıl boyunca hem iç hem de dış paydaşlarla kurum, şehir, ülke ve toplum adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şahin, pozitif bir süreç yürüttüklerini söyledi. Akademik, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar, toplumsal projeler ve öğrencilerin kişisel gelişimlerine yönelik etkinliklerin kapsamlı iş birliklerle daha verimli bir hale geldiğine dikkat çeken Rektör Şahin, “Kampüste yaptığımız tüm çalışmalara geniş bir kesim müspet anlamda katkı sunmuştur ve biz her katkının çok kıymetli olduğuna inanıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Şahin, ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz, Birinci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rukiye Özen Pirinççi, İdare Mahkemesi Başkanı Yakup Camgöz, Baro Başkanı Ferit Köse ve ASÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Bektaş Ayık ile vedalaştı ve  belge takdiminde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası