banner
Gündem

‘Sağlık yatırımlarını önemsiyoruz’

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDEKİ SON DURUM YERİNDE İNCELENDİ Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Diş Hekimliği Fakültesinin en kısa zamanda öğrenci alarak eğitim-öğretime başlaması adına yürütülen hazırlık çalışmalarının devam..

‘Sağlık yatırımlarını  önemsiyoruz’
banner

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDEKİ SON DURUM YERİNDE İNCELENDİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Diş Hekimliği Fakültesinin en kısa zamanda öğrenci alarak eğitim-öğretime başlaması adına yürütülen hazırlık çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’le birlikte Diş Hekimliği Fakültesi’ni ziyaret etti. Tıp Fakültesi’nin de yer aldığı binanın bir kısmını Diş Hekimliği Fakültesi’ne uygun şekilde yeniden düzenlediklerini, klinik üniteler, laboratuvarlar, derslikler, personel çalışma odaları gibi fiziki düzenlemelerin sorunsuz biçimde ilerlediğini kaydeden Rektör Şahin, hedeflerinin mümkün olan en kısa süre içinde öğrenci alımı yapmak olduğunu dile getirdi.

‘SAĞLIK ÇALIŞMALARI YENİ

BİR BOYUT KAZANACAK’

Diş Hekimliği Fakültesi’nin faaliyete geçmesiyle sağlık yatırımlarına dair tüm bileşenlerin tamamlanmış olacağını belirten Prof. Şahin, “Yüksek bir toplumsal karşılığı olması münasebetiyle sağlık yatırımlarını önemsiyoruz. Epeyce yol aldık. Diş Hekimliği Fakültesi’nin de aktif hale gelmesiyle sağlık çalışmaları hem akademik hem de toplumsal hizmet bakımından yeni bir boyut kazanacak. Siyaset kurumu başta olmak üzere, çalışmaların şekillenmesine destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Çalışmaların incelenmesinin ardından heyet, kısa ve orta vadede neler yapılması gerektiği konusunda bir toplantı yaptı.

Ziyarette Rektör Şahin’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gül, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Eser, Diş Hekimliği Fakülte Sekreteri Yusuf Kaya ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy da eşlik etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası