banner
Gündem

Şahin’e bir dizi ziyaret

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kampüste ziyaretçilerini ağırladı. Aksaray İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Kısa süre önce Aksaray’a atanan ve görevine..

Şahin’e bir dizi ziyaret
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kampüste ziyaretçilerini ağırladı.

Aksaray İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Kısa süre önce Aksaray’a atanan ve görevine başlayan Güleç’e başarı dileklerini ileten Rektör Şahin, şehrin sağlık hizmetlerine pozitif katkı sunmak adına, mümkün olan tüm iş birliklerini kurmaya ve geliştirmeye hazır olduklarını söyledi. Kampüste yürütülen sağlık eğitimlerine de vurgu yapan Rektör Şahin, “Sağlık eğitimlerine ilişkin zincirin tüm halkaları tamamlandı. Akademik bakımdan yaşanan gelişmeleri titizlikle takip ediyoruz. İnşallah en kısa süre içinde Diş Hekimliği Fakültemiz de aktif biçimde hizmete girecek” dedi.

Dr. Güleç de Rektör Şahin’e misafirperverliği münasebetiyle teşekkür ederek, kısa, orta ve uzun vadede yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

‘POMEM’LE UYUM

İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ’

Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Niyazi Turgay’da, ASÜ Rektörü Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Her iki kurumun da öğrenci yetiştirdiğini ve öteden beri kamusal menfaatler doğrultusunda iş birliği içinde çalıştığını söyleyen Rektör Şahin, eğitim-öğretim, araştırma, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi farklı alanlarda yürütülen faaliyetlerin en verimli biçimde devam etmesi gayesinde olduklarını belirtti.

Prof. Şahin, açıklamasının son bölümünde ziyareti münasebeti ile POMEM Müdürü’ne teşekkür etti ve görüşme, yapılabilecek çalışmaların istişaresiyle tamamlandı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası