banner
Esnaf

Sanayinin bisikletli çaycısı

Aksaray’da bulduğu yöntemle çay servisi yapan ve esnaflar tarafından meşhur olarak adlandırılan Veli Akar, müşterilerine çaylarını sıcak servis ediyor. Yeni Sanayi Sitesi’nde 13 yıl önce devraldığı dükkânında eleman sıkıntısı yaşayan..

Sanayinin bisikletli çaycısı
banner

Aksaray’da bulduğu yöntemle çay servisi yapan ve esnaflar tarafından meşhur olarak adlandırılan Veli Akar, müşterilerine çaylarını sıcak servis ediyor.

Yeni Sanayi Sitesi’nde 13 yıl önce devraldığı dükkânında eleman sıkıntısı yaşayan Akar, bisikletiyle çay servisi yaparak geçimini sağlıyor.

Esnafların bu durumdan memnun olduğunu kaydeden Akar, “ Çay ocağını devraldığımda çay servisi yapacak eleman bulamadım ve bisikletle esnaflara çay servisi yapmaya karar verdim. Yürüyerek çay servisi yaptığım zaman müşterilerim çay soğuk geliyor diye serzenişte buluyordu. Bende bisikletle çay servisine başladım. İşimi de severek yapıyorum. Esnaflar benden memnun bende sanayi esnaflarından memnunum. Çay siparişi gelince hemen bisikletle soğumadan müşterilerime ulaştırıyorum” dedi.

Sanayide bisikletli çaycı olarak adlandırıldığını ifade eden Akar, “Esnaflarımız bana alıştı. Dışarıdan sanayiye ilk kez gelenler bisikletle çay getirirken şaşırıyor ve fotoğrafımı çekip çay ocağımı ziyaret ediyorlar.  Bisikletle günlük ortalama olarak 15-20 kilometre yol yapıyorum. Hem işimi yapıyorum hemde sürekli bisiklet sürerek sağlıklı bir hayat sürüyorum. Bunu da işime borçluyum” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

   

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası