banner
Spor

Sapanca hazırlıkları sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 3. grupta mücadele eden ve lige galibiyetle başlayan futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 2’inci hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaşacağı Sapanca Gençlikspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik..

Sapanca hazırlıkları sürüyor
banner

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig 3. grupta mücadele eden ve lige galibiyetle başlayan futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 2’inci hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaşacağı Sapanca Gençlikspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik patron Fahrettin Sayhan nezaretinde 1 günlük izinin ardından Dağılgan Spor Tesisleri’nde idmanlara başlayan ve tempolu bir şekilde antrenmanları sürdüren siyah-beyazlı ekip, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

İdman sırasında saha ortasında futbolcular ile yaptığı toplantıda, Osmaniye Futbol Kulübü müsabakasında alınan galibiyet sonrası oyuncularını tebrik eden Sayhan, Sapanca Gençlikspor maçının önemini de futbolcularına anlattı. Galibiyete odaklandıklarını ifade eden Sayhan, çalışmaların da oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Antrenmanlara taktik ve kuvvet çalışmalarıyla devam eden Aksaray Belediyesporlu oyuncular, düz koşu ile başladıkları idmana beşe beş top kapmaca ile devam etti. Siyah beyazlı ekip çift kale maç ile idmanı sonlandırdı. İdmanda siyah beyazlı ekibin hırsı, azmi teknik ekip ve yönetimi sevindirdi. Siyah beyazlı ekip ikinci maçını da kazanıp ligde emin adımlarla ilerlemek istiyor. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası