banner
Asayiş

Satırlı gaspçı tutuklandı

Aksaray’da bir markete girerek hırsızlık yapan ve kasiyere satırla saldıran şahıs yakalandı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Olay Büyük Bölcek Mahallesi’nde bir markette meydana geldi. Market çalışanları cerrahi maske..

Satırlı gaspçı tutuklandı
banner

Aksaray’da bir markete girerek hırsızlık yapan ve kasiyere satırla saldıran şahıs yakalandı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Büyük Bölcek Mahallesi’nde bir markette meydana geldi. Market çalışanları cerrahi maske takan bir kişinin yanında getirdiği çantaya raflarda bulunan ürünleri doldurduğunu gördü.

Marketin kasiyeri, Hünkâr Y.’den (26) aldığı ürünlerin parasını ödemesini istedi. Hünkâr Y. marketin çıkış kapısını yönelirken, yanında getirdiği satırla kasiyere saldırdı. Kasiyer ve müşteriler satırı görünce kaçarken, Hünkâr Y. kayıplara karıştı.

Mağaza çalışanları durumu polis ekiplerine bildirdi. Şüphelinin kaçtığı güzergâhta 56 saat kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri şahsın kimliğini tespit etti. Saklandığı evde gözaltına alınan Hünkâr Y. sevk edildiği mahkemece ‘Yağma ve Gasp’ suçundan tutuklanarak cezaevini gönderildi. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası