banner
Gündem

Şehit aileleri ve gaziler iftarda bir araya geldi

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Aksaray Şubesi, gazi ve şehit yakınlarıyla iftar programında bir araya geldi. İftar öncesi konuşan Dernek Başkanı Mehmet Akbulut, “Sizin maneviyatınızdan istifade..

Şehit aileleri ve gaziler iftarda bir araya geldi
banner

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Aksaray Şubesi, gazi ve şehit yakınlarıyla iftar programında bir araya geldi.

İftar öncesi konuşan Dernek Başkanı Mehmet Akbulut, “Sizin maneviyatınızdan istifade etmek için hep beraber buradayız. Memleketin birliği, bütünlüğü için canını feda etmiş şehidin annesi, babası, eşi veya evladı olmak hususiyet, zenginlik ve güzelliktir. Allah şehitlerimizin şefaatine nail eylesin. Bizi de onlardan istifade edenlerden eylesin. Şehit anneleri, babaları, eşleri, yetimleri, gaziler ve onların yakınları bu ülke için çok değerli insanlardır. Onlar en değerli varlıklarını bu vatanın bölünmez bütünlüğü için feda etmişlerdir. Amacımız birlik ve beraberliğimizi daim kılmaktır” dedi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından sohbet ortamında devam eden programda dernek başkanı Akbulut, şehit yakını ve gazilerin sorunlarını dinledi. Haber: Ali FURAT

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası