banner
Gündem

Şehit Akçağlayan’ın ailesine şehadet belgesi takdim edildi

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 3 Kasım 2022 tarihinde Kuzey Irak Pençe- Kilit Harekatı’nda şehit düşen Lokman Akçağlayan’ın ailesini misafir etti. Çağlayan’ın annesi Sultan, babası Nurettin ile şehidin eşi Şerife Akçağlayan..

Şehit Akçağlayan’ın ailesine şehadet belgesi takdim edildi
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 3 Kasım 2022 tarihinde Kuzey Irak Pençe- Kilit Harekatı’nda şehit düşen Lokman Akçağlayan’ın ailesini misafir etti.

Çağlayan’ın annesi Sultan, babası Nurettin ile şehidin eşi Şerife Akçağlayan ile bir süre görüşen Vali Aydoğdu bütün şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Şehit ve gaziler sayesinde vatan topraklarında özgürce yaşadıklarını ifade eden Vali Aydoğdu, “Vatanı ve tüm mukaddesatı için canını hiç çekinmeden ortaya koyan aziz şehitlerimizin aile ve yakınları bizlere en değerli emanetleridir. Devletimiz, milletimiz, bizler her zaman şehit ailelerimizin yanlarındayız” dedi.

İSMİ SOKAĞINDA YAŞATILACAK

Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk’ünde yer aldığı ziyarette Akçağlayan’ın ailesine ‘Şehadet Belgesi’ Vali Aydoğdu tarafından takdim edildi.

Şehitliğin onur ve gururunu yaşadıklarını vurgulayan aile üyeleri ‘Vatan Sağolsun’ diyerek Şehit Lokman Akçağlayan’ın isminin yaşadığı Taşpazar Mahallesi 817 nolu sokağa verilmesi hususundaki ilgilerinden dolayı Vali Hamza Aydoğdu’ya teşekkür ettiler.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası