banner
Gündem

Şehit Ömer Halisdemir için pedal çevirdiler

Ömer Halisdemir 6. Ulusal Bisiklet Turu sporcuları Niğde’ye yol aldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İstanbul Arnavutköy Belediyesinin düzenlediği Ömer Halisdemir 6’ncı Ulusal Bisiklet Turu’na katılan..

Şehit Ömer Halisdemir için pedal çevirdiler
banner

Ömer Halisdemir 6. Ulusal Bisiklet Turu sporcuları Niğde’ye yol aldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İstanbul Arnavutköy Belediyesinin düzenlediği Ömer Halisdemir 6’ncı Ulusal Bisiklet Turu’na katılan sporcular, Aksaray’da bir gece kaldıktan sonra Niğde’ye hareket etti.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda toplanan sporcuları, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Serdar Baydar uğurladı. Tören öncesi meydandan alınan toprak, Baydar tarafından Ömer Halisdemir’in mezarına ulaştırılmak üzere sporculara teslim edildi. Daha sonra tura katılan sporcular, sirenler eşliğinde toplu halde pedal basarak Niğde’ye doğru hareket etti.

Baydar, 15 Temmuz şehitlerini anmak için İstanbul’dan yola çıkan sporcuları Aksaray’dan Niğde’ye uğurladıklarını belirtti. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası