banner
Gündem

Şehit ve gazilere vefa

ŞEHİTLER VE GAZİLER BELGESELLERİNİN İKİNCİ BÖLÜMLERİ ÇEKİLİYOR Aksaray Üniversitesi (ASÜ) tarafından hazırlanan ‘Aksaray’ın Şehitleri’ ve ‘Aksaray’ın Gazileri’ isimli belgesellerin ikinci bölümleri için çekimler başladı. Bir kısmı kampüste gerçekleşen çekimlerde Rektör..

Şehit ve gazilere vefa
banner

ŞEHİTLER VE GAZİLER BELGESELLERİNİN İKİNCİ BÖLÜMLERİ ÇEKİLİYOR

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) tarafından hazırlanan ‘Aksaray’ın Şehitleri’ ve ‘Aksaray’ın Gazileri’ isimli belgesellerin ikinci bölümleri için çekimler başladı.

Bir kısmı kampüste gerçekleşen çekimlerde Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehit yakınlarını ve gazileri ağırladı. Şehitlik ve gaziliğin bu toplumun en kutsal değerleri arasında yer aldığını ve bu değerlerin içerdiği büyük anlamı gelecek kuşaklara aktarmak adına iki farklı belgesel çalışması yaptıklarını anımsatan Şahin, çalışmaların ‘Vefa Projeleri’ kapsamında üretildiğini dile getirdi. Şehit yakınlarının ve gazilerin duygu dünyalarını yeni kuşaklara aktarmak ve kahramanların hikâyelerini geleceğe taşımak adına başlattıkları projenin çok özel bir noktada durduğuna işaret eden ASÜ Rektörü, “Belgesellerimiz geniş bir kitle tarafından izlendi, beğenildi ve takdir gördü. Biz de gerekli hazırlık çalışmalarının ardından projelerimizin ikinci bölümlerini çekmeye karar verdik. Süreç başladı. Bahar dönemine kadar tüm çekimleri ve kurguyu bitirmeyi planlıyoruz” dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mehmet Akbulut da Rektör Şahin’e ilgi ve duyarlılığı münasebetiyle teşekkür etti.

‘Aksaray’ın Şehitleri 2’ ve ‘Aksaray’ın Gazileri 2’ isimli çalışmaların da tamamlanmasıyla, ASÜ’nün ‘Vefa Projeleri’ kapsamında ürettiği belgesel sayısı sekiz olacak. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası