banner
Gündem

‘Şehitlik ve gazilik mertebesi makamların en yücesidir’

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.  Köse yayınladığı mesajında şöyle konuştu: ” Şehitlik ve gazilik mertebesi milli ve manevi değerlerimize göre şereflerin en..

‘Şehitlik ve gazilik mertebesi makamların en yücesidir’
banner

Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.  Köse yayınladığı mesajında şöyle konuştu: ” Şehitlik ve gazilik mertebesi milli ve manevi değerlerimize göre şereflerin en büyüğü, makamların en yücesidir. Hem Hakk’ın hem de halkın nezdinde bu rütbelere erişmek büyük bir mazhariyettir. Millerimiz dün olduğu gibi bugün de ‘ ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz ‘ diyerek istiklalini ve istikbalini savunmayı sürdürmektedir. Gazilerimiz, temsil ettikleri değerlerin bilinciyle vatan sevgileri ve kahramanlıklarıyla yeni nesillere rehberlik etmektedir. Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, vatanımızın her köşesinde şanlı bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür. Üzerinde huzur ve kardeşlik ortamı içinde yaşadığımız bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Bu mukaddes emaneti hassasiyetle korumak ve gelecek nesillere, gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak şehit ve gazilerimize vefa borcumuzdur.  Bu duygularla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve uzun ömürler diliyorum. ” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası