banner
Gündem

‘Şehrimize kalıcı eserler bırakmak için çalışıyoruz’

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  belediye personelleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Aksaray Belediyesi ek hizmet binasında personeller ile buluşan Dinçer,..

‘Şehrimize kalıcı eserler bırakmak için çalışıyoruz’
banner

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  belediye personelleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Aksaray Belediyesi ek hizmet binasında personeller ile buluşan Dinçer, sahada yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

400 personelin katıldığı programda Dinçer’e Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti. Dinçer, toplantıda personellere başarı belgesi takdiminde bulundu.

Belediye hizmetlerinin kesintisiz ve kaliteli olmasının bir ekip işi olduğunu belirten Dinçer,  “Şehrimize kalıcı eserler bırakmak vatandaşlarımıza kesintisiz hizmet vermek için hep birlikte çalışıyoruz. Belediyemizin şehrin her noktasında yoldan kaldırıma, sıcak asfalttan alt yapıya, parklardan yeni tesislerinin yapımına kadar birçok çalışması var. Personellerimiz ile bu çalışmaların tam ve zamanında gerçekleştirilmesi için mücadele veriyoruz. Halkımızın memnuniyetine şahit olmak emeğimizin en güzel dönüşü oluyor. Çalışmalarda emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası