banner
Gündem

Şehrin alt yapı ve üst yapı çalışması tamamlanıyor

BAŞKAN DİNÇER; ‘BULVARIMIZI YENİLEDİK, GENİŞLETTİK VE GÜZELLEŞTİRDİK’ Aksaray Belediyesinin Atatürk Bulvarı üzerinde başlatmış olduğu alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yerinde inceledi. Belediye ekipleri, şehrin..

Şehrin alt yapı ve üst yapı çalışması tamamlanıyor
banner

BAŞKAN DİNÇER; ‘BULVARIMIZI YENİLEDİK, GENİŞLETTİK VE GÜZELLEŞTİRDİK’

Aksaray Belediyesinin Atatürk Bulvarı üzerinde başlatmış olduğu alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yerinde inceledi.

Belediye ekipleri, şehrin en işlek caddelerinden olan Atatürk Bulvarı’nda bir alt yapı ağı oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Eskimiş, kullanım ömrünü tamamlamış sık sık arızalara neden olan içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, doğalgaz, elektrik ve internet hatları çalışmalar kapsamında yenileniyor.

Evren Dinçer, çalışmaları yerinde incelemek amacı ile gittiği Atatürk Bulvarı’nda en kapsamlı alt yapı ve üst yapı çalışmasının yapıldığını söyledi. Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında bulvar boyunca tüm noktalarda çalışmaların yakın zamanda tamamlanacağını söyledi.

Atatürk Bulvarı alt yapı ağına kavuşturulduktan sonra sıcak asfalt serimi, kavşak düzenlemesi, yol genişletmesi, bordür taşlarının yenilenmesi orta refüjlerde düzenleme, peyzaj çalışması, dekoratif aydınlatma ve otomatik sulama sistemlerinin kurulumu gibi üst yapı çalışmalarına geçildi.

Ekipler, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Makas Kavşağı güzergahının yol düzenlemesi ve orta refüj daraltılması ile yol genişletildi. Mevcutta 3 şerit olarak kullanılan yol parklanma alanıyla birlikte şerit sayısı 4’e çıkartıldı. Atatürk Bulvarı boyunca yapılan sıcak asfalt çalışmaları kapsamında bin 600 metre gidiş bin 600 metre geliş olmak üzere toplam 3 bin 200 metre uzunluğundaki yola 5 bin ton sıcak asfalt ve 10 bin ton PMT serimi yapıldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası