banner
Gündem

Şehrin farklı noktalarında çeşitli çalışmalar yapılıyor  

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında yapılan asfalt, yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapılan yollarda bir daha gürültü ve görüntü kirliliğinin yaşanmaması adına sağlam temellerde..

Şehrin farklı noktalarında çeşitli çalışmalar yapılıyor   
banner

Aksaray Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında yapılan asfalt, yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapılan yollarda bir daha gürültü ve görüntü kirliliğinin yaşanmaması adına sağlam temellerde çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Başkan Dinçer: “Ekiplerimizle birlikte yoğun bir mesai harcayarak şehrimizde kış şartları dolayısıyla bozulan ve deforme olan yolları yeniliyoruz. Ekiplerimiz güçlü araç filomuzu kullanarak çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor. OSB yolu ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması devam ederken 50 metrelik yeni bulvarda, Taşpazar Mahallesi’nde de asfalt öncesi zemin güçlendirme ve ön hazırlık çalışmaları yapılıyor. Ayrıca kaldırım ihtiyacı olan noktalarda da çalışma yapan ekiplerimiz, Atatürk Bulvarında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ve Dere Mahallelerinde çalışıyor. Deforme olmuş yollarda yama işlemlerini de gerçekleştiriyoruz. Uzun yıllar boyunca hizmet verecek olan bu kalıcı yatırımlarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası