banner
Gündem

‘Şehrin her noktasına kalıcı eserler bıraktık’

cengİz aydoĞdu ve evren dİnçer beledİye projelerİnİ İnceledİler belediye başkanı dr. evren dinçer, milletvekili cengiz aydoğdu ile birlikte tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. geçtiğimiz yıl paşacık mahallesi”nde..

‘Şehrin her noktasına kalıcı eserler bıraktık’
banner

cengİz aydoĞdu ve evren dİnçer beledİye projelerİnİ İnceledİler

belediye başkanı dr. evren dinçer, milletvekili cengiz aydoğdu ile birlikte tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

geçtiğimiz yıl paşacık mahallesi”nde açılışı yapılarak hizmete açılan gülümse park”ı, milletvekili cengiz aydoğdu”ya tanıtan dinçer, parkta bulunan yeni nesil oyun grupları hakkında da bilgiler verdi. gülümse parkı gezen ve orada bulunan vatandaşlarla ve çocuklarla bir süre sohbet eden başkan dinçer ve milletvekili aydoğdu, paşacık mahallesi”ne kazandırılan ve açılışına az bir zaman kalan paşacık kitap konağı”nda da incelemelerde bulundu.

 

 ‘atiklar bu merkez sayesİnde ekonomİye kazandirildi”

 

dinçer”in önem verdiği projelerden biri olan, şehir genelinde başlatılan, sıfır atık projesi kapsamında hayata geçirilen atık toplama ayrıştırma merkezi hakkında da aydoğdu”yu bilgilendiren başkan dinçer, atıkların bu merkez sayesinde ekonomiye kazandırıldığını ifade etti.

başkan dinçer ve milletvekili aydoğdu, atık toplama ayrıştırma merkezinin ardından aksaray belediyesi tarafından yapımı planlanan Şehitlik müzesi”nde de incelemelerde bulundu.

aydoğdu, belediye hizmet sahalarındaki projelerin göz doldurduğu belirterek evren dinçer”in şehrin her noktasına kalıcı eserler kazandırdığını söyledi. belediye projelerini yakından takip ettiğini aktaran milletvekili aydoğdu, başarılı çalışmalarından dolayı dinçer ve ekibine teşekkür etti.

belediye başkanı dinçer ise aksaray”ın çehresini değiştiren yatırım ve proje hazırlıklarının her alanda sürdüğünü bildirdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası