banner
Gündem

‘Şehrin tüm paydaşlarıyla istişare içerisinde çalışıyoruz’

baŞkan dİnçer esnaf zİyaretlerİne devam edİyor   belediye başkanı dr. evren dinçer, 19 mayıs atatürk”ü anma, gençlik ve spor bayramı kutlamalarının ardından çarşı merkezindeki esnafları ziyaret etti. vatandaşlarla bir araya..

‘Şehrin tüm paydaşlarıyla  istişare içerisinde çalışıyoruz’
banner

baŞkan dİnçer esnaf zİyaretlerİne devam edİyor

 

belediye başkanı dr. evren dinçer, 19 mayıs atatürk”ü anma, gençlik ve spor bayramı kutlamalarının ardından çarşı merkezindeki esnafları ziyaret etti.

vatandaşlarla bir araya gelebilmek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade eden dinçer, her hafta olduğu gibi bu haftada esnaf ziyaretlerinde bulunulduğunu dile getirdi. esnaflarla çeşitli sohbetler gerçekleştiren başkan dinçer, belediye çalışmaları konusunda görüş ve önerileri dinledi.

Şehir genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında da esnafları bilgilendiren dinçer, şehrin tüm paydaşları ile istişare içerisinde çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

çarşı merkezinde faaliyette bulunan esnaflar evren dinçer”in sık sık yapmış olduğu ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası