banner
Eğitim

Servis aracı sürücülerine trafik eğitimi

2022- 2023 eğitim öğretim döneminde resmi ve özel okulların servis aracı sürücülerine yönelik trafik eğitimi verildi. Okul servis aracı şoförlerine Karayolları Trafik Kanunu ve Yönetmeliği ile Okul Servis Araçları Yönetmeliği..

Servis aracı sürücülerine trafik eğitimi
banner

2022- 2023 eğitim öğretim döneminde resmi ve özel okulların servis aracı sürücülerine yönelik trafik eğitimi verildi.

Okul servis aracı şoförlerine Karayolları Trafik Kanunu ve Yönetmeliği ile Okul Servis Araçları Yönetmeliği hükümlerine uygun hareket edilmesi konusunda bilgilendirildi. Okul taşıtı yazısı ve kırmızı ışık veren ‘Dur’ lambasının araç üzerinde çalışır vaziyette olması, emniyet kemerinin bulunması, kullanılması konularında eğitimler verilerek hatırlatmalarda bulunuldu.

Ekipler tarafından yapılan açıklamalarda; “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim-öğretim döneminde yanında olmak, okul servis araçlarında huzurlu ve güvenli yolculuk yapabilmelerini sağlamak amacıyla trafik güvenliği eğitimi ve trafik denetimi faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

 

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası