banner
Eğitim

Sezonun ilk buluşmasında projeler görüşüldü

BİR GELENEK HALİNE GELEN KAHVALTI BULUŞMALARI, REKTÖR ŞAHİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE YEDİ YILDIR SÜRÜYOR Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni sezonda yoğun bir çalışma temposu içine girerek, akademik derinleşme..

Sezonun ilk buluşmasında  projeler görüşüldü
banner

BİR GELENEK HALİNE GELEN KAHVALTI BULUŞMALARI, REKTÖR ŞAHİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE YEDİ YILDIR SÜRÜYOR

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni sezonda yoğun bir çalışma temposu içine girerek, akademik derinleşme faaliyetlerini daha ileriye taşıma gayretinde olacaklarını söyledi.

2022-2023 eğitim-öğretim döneminin ilk kahvaltı buluşması gerçekleştirildi. Farklı birimlerde görev yapan akademisyenlerle bir araya gelen Rektör Şahin, yeni dönemin çalışma stratejileri hususunda fikir alışverişinde bulundu. Akademik faaliyetlere dair tempoyu arttıracaklarını ve derinleşme çalışmalarını daha ileriye taşımaya çalışacaklarını söyleyen Rektör Şahin, “Bu konu, üzerinde en çok durduğumuz hususlardan birisi. Her yıl bir öncekinden daha iyi bir noktaya geliyoruz. Bu yıl ivmeyi olabildiğince arttıracağız. Elbette bu çalışmalar ve diğer tüm faaliyetler, ASÜ ailesinin her bir ferdinin katkılarıyla şekilleniyor. Biz, büyük bir aile olduğumuz bilinciyle çalışmayı sürdüreceğiz. Birlikte çok güzel işler yaptık, katkı veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. Kahvaltı, katılımcıların yeni döneme dair proje önerilerinin alınması ve genel çalışmaların istişaresiyle tamamlandı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası