banner
Asayiş

Siber suçlara karşı sanal devriyeler teyakkuzda

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde siber suçların önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sanal devriyeler denetim faaliyetleri gerçekleştirdi. Türkiye’den erişim sağlanabilen ve yasadışı yayın yapan internet sitelerine yönelik icra..

Siber suçlara karşı sanal devriyeler teyakkuzda
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde siber suçların önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sanal devriyeler denetim faaliyetleri gerçekleştirdi. Türkiye’den erişim sağlanabilen ve yasadışı yayın yapan internet sitelerine yönelik icra edilen açık kaynak araştırma faaliyetleri neticesinde, yurt dışı üzerinden yayın yapan 35 adet internet sitesi tespit edildi. ‘5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkındaki Kanununa Muhalefet’ suçunu oluşturduğu tespit edilen internet siteleriyle ilgili olarak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna bildirimde bulunularak erişimin engellenmesi sağlandı. Ekipler tarafından yapılan açıklamada, “Halkın can ve mal güvenliğini korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası