banner
Gündem

‘Şiddet sarmalına karşı sesimizi yükseltiyoruz’

CHP Kadın Kolları Aksaray Başkanı Sibel Altınpınar ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında bir mesaj yayımlandı. İlçe kadın kolları başkanlarının da yer aldığı basın toplantısında açıklamalarda..

‘Şiddet sarmalına karşı sesimizi yükseltiyoruz’
banner

CHP Kadın Kolları Aksaray Başkanı Sibel Altınpınar ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında bir mesaj yayımlandı.

İlçe kadın kolları başkanlarının da yer aldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altınpınar;  “Bugün, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü. Dünya çapında şiddete karşı dayanışmayı yükseltme, mücadeleyi büyütme ve şiddet nedeniyle yaşamını kaybeden kadınları saygıyla anma günü. Bu nedenle örgütümüzle birlikte, 81 ilde, 973 ilçede eş zamanlı basın açıklaması yapıyoruz. Biz kadınlar dünyada ve Türkiye’de şiddet sarmalına karşı sesimizi yükseltiyoruz. ‘Kelebek’lerin onurlu direnişine sahip çıkmaya ve mücadeleyi büyütmeye devam ediyoruz. İktidara geldiğimizde, yol haritamız hazır. Kadını güçlendirecek eşitlikçi politikaları derhal uygulamaya koyacağız. Bizlere ülkemizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten kalan büyük bir mücadele mirası var! Hiçbirimiz eşitlik mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz! Bugün sokaklara çıkarken, haklarımızı ve demokrasiyi savunmak için bir arada olacağız, kadın erkek hep birlikte sesimizi yükselteceğiz’’ dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası