banner
Spor

Siirt deplasmanından 1 puanla döndük

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 4. haftasında Siirt İl Özel İdarespor ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı ekip deplasmandan bir puan..

Siirt deplasmanından 1 puanla döndük
banner

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 4. haftasında Siirt İl Özel İdarespor ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı ekip deplasmandan bir puan ile döndü.

68 Aksaray Belediyespor sahaya; Tunahan Dikişçi, Erdi Bakırcı, Serhat Yeşilördek, İlker Avşar, Mustafa Kayabaşı, Ali Say, Birkan Yılmaz, Emre Alan, Aykut Sarıdoğan, Nurullah Serbest ve Furkan Yıldırım isimleriyle çıktı. Siirt Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hakem Erdem Demirtaş yönetti.

GOL BULAMADIK

Maça etkili başlayan siyah beyazlı ekip 10’uncu dakikada İlker Avşar, 22’nci dakikada Mustafa Kayabaşı ve 40’ıncı dakikada Ali Say’ın bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. İlk yarıda sahadan gol sesi çıkmayınca her iki takımda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. İkinci yarıda iki takım gol bulamadı ve maç başladığı gibi 0-0 eşitlikte bitti. Siyah beyazlı ekip haftayı bir puanla kapattı. Temsilcimiz ligin 5. hafta karşılaşmasında Bergama Belediyespor’u sahasında konuk edecek. Maç 2 Ekim Pazar günü saat 14.30’da Dağılgan Standı’nda oynanacak. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası