banner
Spor

Siirt hazırlıkları sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 4’üncü hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaşacağı Siirt İl Özel İdarespor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik patron Fahrettin..

Siirt hazırlıkları sürüyor
banner

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 4’üncü hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaşacağı Siirt İl Özel İdarespor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik patron Fahrettin Sayhan nezaretinde 1 günlük iznin ardından Dağılgan Spor Tesisleri’nde idmanlara başlayan ve tempolu bir şekilde antrenmanları sürdüren siyah-beyazlı ekip, Siirt deplasmanında galip gelip tekrar yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

‘GEÇEN HAFTA Kİ MAĞLUBİYETİ UNUTTURACAĞIZ’

İdman sırasında saha ortasında futbolcular ile yaptığı toplantıda, Beyoğlu Yeni Çarşı müsabakasında alınan mağlubiyet sonrası oyuncularını uyaran Sayhan, Siirt İl Özel İdarespor maçının önemini futbolcularına anlattı. Galibiyete odaklandıklarını ifade eden Sayhan, ‘Dersimize daha iyi çalışıp geçen hafta alınan mağlubiyeti unutturacağız’ dedi.

Antrenmanlara taktik ve kuvvet çalışmalarıyla devam eden Aksaray Belediyesporlu oyuncular, düz koşu ile başladıkları idmana beşe beş top kapmaca ile devam etti. Siyah-beyazlı ekip çift kale maç ile idmanı sonlandırdı.

Temsilcimiz 24 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te Siirt Atatürk stadında Siirt İl Özel İdarespor’a konuk olacak. Siirt İl Özel İdarespor 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ligde 3 puanla 16. sırada yer alıyor. Temsilcimiz ise 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle, ligde 6 puan ile 3. sırada bulunuyor.  Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası