banner
Spor

Siyah-beyazlılarda moral üst seviyede

TFF 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele edecek olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, Afyon kampında çalışmalara devam ediyor. İlk etap kamp kadrosunda Necmi Çoban, Hasan Gündoğdu, İlker Avşar, Mustafa Kayabaşı, Erdi..

Siyah-beyazlılarda moral üst seviyede
banner

TFF 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele edecek olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, Afyon kampında çalışmalara devam ediyor.

İlk etap kamp kadrosunda Necmi Çoban, Hasan Gündoğdu, İlker Avşar, Mustafa Kayabaşı, Erdi Bakırcı, Nurullah Serbest, Doğukan Özçimen, Alpay Aldemir, Sefa Aksoy, Hikmet Enes Etlik, Aykut Sarıdoğan, Furkan Çelen, Enes Tok, Furkan Yıldırım, Birkan Yılmaz, Ahmet Tarık Düşünceli, Onur Arslan, Ferhat Durmuş, Kürşat Babamoğlu ve Oğuzhan Köseoğlu yer alıyor.

AFYON KAMPI

VERİMLİ GEÇİYOR

Kampta kondisyon ve ağırlık çalışmalarının yanı sıra takım içi kaynaşmayı sağlamak ve moral, motivasyon artışı için sosyal etkinlikler düzenleniyor. Futbolcular, kamp çalışmalarının çok faydalı geçtiğini ve sorunsuz devam ettiğini bildirdi.

Morallerin üst seviyede olduğunu aktaran siyah-beyazlılar, çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek bütün takımın şampiyonluk için kenetlendiklerini ifade ettiler. İlk kamp dönemi 29 Temmuz’da sona erecek. 1 Ağustos’ta 2’nci etap kamp çalışmaları başlayacak. Haber: Erdi ULUKAYA

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası