banner
Siyaset

‘Siyaseti, gönül alma üzerine kuruyoruz’

Yüz yüze 100 gün programları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Her daim milletimizin yanında..

‘Siyaseti, gönül alma üzerine kuruyoruz’
banner

Yüz yüze 100 gün programları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Her daim milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Program için gittiği bölgelerde ziyaretlerde bulunan Altınsoy, vatandaşlara AK Parti’nin eser ve hizmet politikalarını anlatıyor. Vatandaş ve esnafla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Altınsoy, siyaseti; gönül alma, insanlara dokunma ve muhabbetlerine ortak olmak üzere kurduklarını vurguladı.  Altınsoy, “Her zaman olduğu gibi bugün de teşkilat mensuplarımız ile gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Cumhurbaşkanımıza dua ve desteklerini sunan, samimi muhabbetleri, ilgileri ve güler yüzleri ile bizleri ağırlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerimize hemşerilerimizden aldığımız destekle yürümeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası