banner
Siyaset

‘Sizin derdiniz bizim derdimiz, çözmekte boyun borcumuz ’

ERTÜRK, ‘YETKİYİ BİZE VERDİĞİNİZDE SİZDEN ALDIKLARINI SİZE GERİ VERECEĞİZ’ Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk beraberinde ittifak adaylarından Turan Yaldır, Naciye Akkuş Türk ve Gürsel Keskin ile birlikte,..

‘Sizin derdiniz bizim derdimiz, çözmekte boyun borcumuz ’
banner

ERTÜRK, ‘YETKİYİ BİZE VERDİĞİNİZDE SİZDEN ALDIKLARINI SİZE GERİ VERECEĞİZ’

Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk beraberinde ittifak adaylarından Turan Yaldır, Naciye Akkuş Türk ve Gürsel Keskin ile birlikte, ziyaretlerini sürdürüyor.

Ağaçören, Sarıyahşi ve Boğazköy’ü ziyaret etiklerini söyleyen Ertürk, gittikleri yerlerde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandıklarını,  bölgenin tüm esnaflarını tek tek gezerek sorunları dinlediklerini söyledi.

Ertürk; “3 yıl bıyunca muhalefet olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin il başkanı olarak görev yaptım. Bugün oturduğumuz çay içtiğimiz kahveye defalarca geldim. Bu 3 yıl boyunca Aksaray’ın en ücra köşesinde ki köyünün, şehir merkezinin, devlet memurunun, çiftçimizinde sesi olarak siyaset yaptım. Bugünde artık milletvekili kadrolarımızla iktidar milletvekili olmaya talibiz. Milletvekili olarak buralara hizmet etmeye talibiz” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Milletvekili adayı Ertürk, “Ben Ağaçören’de de, Sarıyahşi’de de, Boğazköy’de de şunu gördüm: Siz iktidar partisine verdiniz iktidar partisi sizden aldı. Sizi 20 sene önceki konumunuzda bırakmadı. Adliyenizi aldı, PTT’nizi aldı, resmi kurumlarınızı aldı Boğazköy’ün belediyeliğini aldı. Ben şunu iddia ediyorum ki eğer aynı şekilde bu iktidar partisine beş yıl daha yetki verirseniz 5 km ötedeki kaymakamlığınızı da alacak. Bundan adınız kadar emin olun. Biz artık Boğazköy vermesin, Sarıyahşi vermesin istiyoruz.Aksine bu güzel köyümüze ve Sarıyahşi’ye haklarını iade etmek istiyoruz. Belediyelikler gittiği zaman Cumhuriyet Halk Partisi çok uğraştı. Anayasa Mahkemesine götürdü, yargı yolunu denedi ama yargıda kuşatılmış gücümüz yetmedi. Şimdi ben hemşerilerimizden şunu rica ediyorum: Geldiğimiz noktada 2002-2023 yılları arasında 21 yılın sonunda eğer halinizden memnunsanız, mevcut vekiller, iktidar ortakları görevde olduğu süre içerisinde, sizlerin sorunlarının olduğu zaman içerisinde gelip sizleri dinlediyse, gelip Boğazköylü hemşerilerim dert yumağına dönmüşsünüz, varmı sizin için yapacağım bir şey dediyse, eğer tarımla uğraşıyorsunuz; tarım girdi fiyatlarınız sizin canınızı yakmıyorsa, mahsulünüzden üretiğinizden kazanıyorsanız, eğer yem fiyatından dolayı ineklerinizi kesmek zorunda kalmadıysanız biz Boğazköy’ün oyuna talip değiliz. Cumhur İttifakı’na oy vermeye devam edin. Ama bu dediklerim olmadıysa, milletvekilleri mazbata milletvekilliği yaptıysa, Boğazköy’e sırtını döndüyse, çiftçi ekemez, biçemez, üretemez hale geldiyse o zamanda biz diyoruz ki 6 partiden oluşan Millet İttifakı’na oy verin. Bizi deneyin, biz bu emaneti taşıyamazsak, biz Boğazköy’e, Sarıyahşi’ye hizmet edemezsek, öyle 6 dönem 7 dönem falan yetki istemeyiz, zaten o kadarını da vermezsiniz. Ben kadrolarımıza güveniyorum. Ben Aksaray’ın kısa dönemde efsane milletvekilliği yapan Turan Yaldır dostuma güveniyorum, ben Naciye Hanım’a güveniyorum. Ben 4. sıra adayımız, çiftçinin sıkıntısını bilen Gürsel Bey’ede güveniyorum. Ben altılı masanın lider kadrosuna güveniyorum ve bu ülkenin, bu şehrin yönetimine talibiz. Tercihiniz bizden yana olursa ülkeyi Aksaray’ı güzel yönetiriz. Tercihiniz bizden yana olmazsa bir hemşeriniz olarak gelip, burada çayımızı içeriz sohbet ederiz. Azıcıkta size sitem ederiz, bundan da haberiniz olsun” dedi.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası