banner
Gündem

Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar artırıldı

Aksaray’da hava sıcaklıklarının eksilere kadar düşmesiyle sahipsiz sokak hayvanlarının yaşamsal faaliyetlerini yürütmeleri için çalışmalar yürütülüyor. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro..

Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar artırıldı
banner

Aksaray’da hava sıcaklıklarının eksilere kadar düşmesiyle sahipsiz sokak hayvanlarının yaşamsal faaliyetlerini yürütmeleri için çalışmalar yürütülüyor.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği görevlilerince hayvanlara yiyecek ve mama verildi. Aksaray Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ise daha önce parklara, yeşil alanlara ve caddelere yerleştirdiği mama kaplarına belirli periyotlarda yem ve mama bırakıyor.

Ayrıca ekipler hasta veya sakatlanmış hayvanları da tespit ederek Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine getiriyor. Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerekli tedavileri yapılan hayvanlar sahiplenmek isteyen vatandaşlara ücretsiz olarak sahiplendiriliyor. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası