banner
Spor

Son dakikalarda yıkıldık

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden futbol temsilcimiz Aksaray Belediyespor sezonun 3. haftasında seyircisi önünde Beyoğlu Yeni Çarşıyı konuk etti. Karşılaşmaya etkili ve baskılı bir oyunla başlayan siyah-beyazlı ekip..

Son dakikalarda yıkıldık
banner

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden futbol temsilcimiz Aksaray Belediyespor sezonun 3. haftasında seyircisi önünde Beyoğlu Yeni Çarşıyı konuk etti.

Karşılaşmaya etkili ve baskılı bir oyunla başlayan siyah-beyazlı ekip 25. dakikada İlker Avşar ile rakip fileleri havalandırdı ve skoru 1-0 yaptı.

Farkı artırmak için sağlı-sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen Aksarayspor, aradığı golü bulamadı. İlk devre temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçın ikinci devresine Beyoğlu Yeni Çarşı golle başladı. 50. dakikada gelişen ani atakta dönen topa ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruş yapan Bilal Budak skoru 1-1’e getirdi.

Gelen beraberlik golünün ardından Aksaray Belediyespor tekrar öne geçmek için bütün hatlarıyla rakip kaleye yüklendi.

Oyunu önde kuran Beyoğlu Yeni Çarşı ise kontra ataklarla gol aradı. Sağ kanattan gelişen ani atak sonrasında maçın 83. dakikasında Celil Çelikel’in golü ile skor 1-2 oldu. 90+4’te Çelikel kendisinin ikinci ve takımının 3. golünü atarak skoru belirledi.

Futbol temsilcimiz sahasında konuk ettiği Beyoğlu Yeni Çarşı’ya 1-3 kaybetti ve haftayı puansız kapattı. Foto-Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası