banner
Siyaset

‘Sorgulamadan oy vermeyin’

ERTÜRK, ‘SİZE HİZMET ETMEYECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİMSEYE OY VERMEYİN’ İYİ Parti 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, CHP İl Başkanı olduğu dönemden bu yana Aksaray’ı karış karış gezmeye ve..

‘Sorgulamadan oy vermeyin’
banner

ERTÜRK, ‘SİZE HİZMET ETMEYECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİMSEYE OY VERMEYİN’

İYİ Parti 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, CHP İl Başkanı olduğu dönemden bu yana Aksaray’ı karış karış gezmeye ve vatandaşların isteklerini dinlemeye devam ettiğini söyledi. Gülağaç İlçesi, Gülpınar, Sofular ve Demirci Kasabasında vatandaşları ziyaret eden Ertürk, gördüğü ilginin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Seçmenlerden sorgulamadan oy vermemelerini rica eden Ertürk, “Sizlere ziyarete gelen her milletvekili adayı oyunuza talip. ‘Sizlere hizmet için seçilmek istiyoruz’ derler, lakin sizler bu adayların şimdiye kadar sizler için ne yaptığını iyi düşünün ve değerlendirin. Seçilmişler şimdi yeniden aday. Milletvekili ya da il başkanı oldukları dönemlerde sizlerle ne kadar ilgilendiler? Sorunlarınıza ne kadar çözüm buldular? Hakkıyla milletvekilliği yapmayacağını düşündüğünüz kimseye oy vermeyin, bu ben de olabilirim. Benim de hakkıyla sizleri temsil edeceğime inancınız yoksa bana da oy vermeyin” dedi.

‘MİLLİ HAMLELER DEVAM EDECEK’

Ertürk, konuşması esnasında köylünün sorunlarına değinmenin yanı sıra milli teknolojiler için düşüncelerini de belirterek; “Seçime az bir zaman kaldı. Sandığa gideceğiz ve demokratik hakkımız olan oy verme, seçme hakkımızı kullanacağız. Memnunsak ‘devam’ diyeceğiz, memnun değilsek değiştirmek için oy vereceğiz. Köylerde yaşayan, çiftçilikle, hayvancılıkla geçinen vatandaşlarımız yem fiyatları yüzünden süt veren ineğini kesmek zorunda kaldı. Ekinini gübresiz ekmek zorunda kaldı. Pahalılıktan çarşıya pazara çıkamaz oldu. Yalnızca bunlar mı? Arabaya binemez olduk, mülteci kampına dönen ülkemizin sınır güvenliği sağlanamaz oldu… İktidara geldiklerinde bir tane PKK terör örgütü belası vardı, bugün geldiğimiz noktada beş, altı tane terör örgütü oldu. Dünya ile kavgalıyız. Bütün bunların yanı sıra savunma sanayi konusunda, milli araba konusunda emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz. Biz İHA’larımızın, SİHA’larımızın, elektrikli arabamızın gelişmesi, daha üst modelinin yapılması içinde Millet İttifakı’nı oluşturan 6 parti olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

‘HATIR GÖNÜL İÇİN OY VERMEYİNİZ’

Ertürk, oy vermenin hatırla-gönülle yapılacak bir şey olmadığını vurguladı. Hatır için oy verilmeyeceğini, herkes için gerçekten hizmet edecek olana oy vermenin doğru olacağını anlatan Ali Abbas Ertürk, “Ben İl Başkanlığı dönemimde de sürekli sizlerin yanına geldim. Muhtarlarımızın ilettiği sorunları elimden geldiği kadar çözmeye çalıştım. Seçilirsem, iktidar olursak, iktidar partisi milletvekili olarak yapılabilecek her şeyi sizler için yaparım. Yok, muhalefet partisi milletvekili olursam elimden geldiğince sorunlarınızı dile getirir, yaptırana kadar üstüne giderim. Seçilemezsem de yine sizlerin sorunlarına çözüm aramaya devam ederim” dedi.

Ertürk, seçilmesi halinde de seçilememesi durumunda da her zaman Aksaraylılar için elinden geleni yapacağının altını çizdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası