banner
Siyaset

‘Sorunları biliyoruz ve hepsini çözeceğiz’

14 Mayıs seçimlerinin yaklaşması ile birlikte Millet İttifakı Milletvekili Adayları şehirde ziyaretlerini sürdürüyor. Taşpınar, Akçakent, Karacaören, Gözlükuyu ve Hamidiye-Alaca’da vatandaşlarla buluşan adaylar, gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Millet İttifakı Milletvekili..

‘Sorunları biliyoruz ve hepsini çözeceğiz’
banner

14 Mayıs seçimlerinin yaklaşması ile birlikte Millet İttifakı Milletvekili Adayları şehirde ziyaretlerini sürdürüyor. Taşpınar, Akçakent, Karacaören, Gözlükuyu ve Hamidiye-Alaca’da vatandaşlarla buluşan adaylar, gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, ziyarete gittikleri Taşpınar’da açıklama yaptı. Ertürk, “Siz bize destek olun ki biz de sizlere hizmet etme, hakkınızı arama fırsatı bulalım. 14 Mayıs’ta yetkiyi bize verin ki 20 senedir Taşpınar’ın yolunu unutanlardan, sizlerin hakkını yiyip, Aksaray’ı parselleyenlerden hesap soralım. Sizler, 14 Mayıs’ı demokrasi bayramına çevirmeye, 14 Mayıs’ta sizi şimdiye kadar hesaba almayanlara bir ders vermeye söz veriyor musunuz? O halde ben de 14 Mayıs gecesi seçim zaferini bu meydanda sizlerle kutlamaya söz veriyorum” dedi.

Hamidiye-Alaca’da ziyaretler gerçekleştiren Ali Abbas Ertürk, vatandaşlarla bir kahvehanede maç izledi ve sohbet etti. Ertürk, burada vatandaşlarla yaptığı sohbette sorunları çok iyi bildiklerini belirterek, “Tabi ki sorunlarınızı biliyoruz. Burada birçok sorununuz var lakin en baş sorununuz senelerdir alamadığınız tapularınız. Evet, Genel Merkezden gelen abilerim bu sorununuzu mecliste de dile getirdi, biz bu sorunu ulusal kanallara kadar taşıdık, çözümü de ürettik. Şimdi geriye kalan sizlere düşen görev. Siz 14 Mayıs’ta yetkiyi bize verin, biz sizin tapu sorununuzu da çözeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası