banner
Gündem

‘Sosyal hizmetler her geçen gün geniş alana yayılıyor’

Aksaray Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, hastanede yatan hastalara ve yakınlarına hasta bakım seti dağıtıyor. Hasta bakım seti içerisinde hastaların, hastanede ihtiyaç duyacağı tüm malzemeler yer alıyor. Huzurlu yaşam aracı, Bebek..

‘Sosyal hizmetler her geçen gün geniş alana yayılıyor’
banner

Aksaray Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, hastanede yatan hastalara ve yakınlarına hasta bakım seti dağıtıyor. Hasta bakım seti içerisinde hastaların, hastanede ihtiyaç duyacağı tüm malzemeler yer alıyor.

Huzurlu yaşam aracı, Bebek Taksi uygulaması, evde bakım hizmetleri ile evde sağlık, engelli yaşam aracı; evlerinden çıkmayan yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşların ücretsiz saç kesimlerinin yanında dezavantajlı kesimlere düzenli olarak yapılan gıda ve kıyafet desteği ve gıda hassasiyeti yaşayan Çölyak ve Trizomi hastalarına belirli aralıklarla yapılan gıda destek paketine varıncaya kadar geniş bir yelpazede sosyal hizmetleri yürüten Aksaray Belediyesi, bu hizmetlerine hasta bakım setini de dahil etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesinin sosyal belediyeciliği en iyi uygulayan belediyeler arasında yer aldığı söyledi. Dinçer, belediyenin sunduğu sosyal hizmetlerin her geçen gün geniş alana yayıldığını da sözlerine ekledi. Aksaray Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, kent genelinde devam eden sosyal hizmetlerin kesintiye uğramadan devam edeceği bildirildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası