banner
Eğitim

‘Sosyal ve kültürel etkinlikler  öğrenmenin birer parçasıdır’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrenmenin önemli birer parçası olduğunu, kampüste bu etkinlikleri nicelik ve nitelik olarak geliştirmeye gayret gösterdiklerini söyledi. asÜ”de, farklı..

‘Sosyal ve kültürel etkinlikler   öğrenmenin birer parçasıdır’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrenmenin önemli birer parçası olduğunu, kampüste bu etkinlikleri nicelik ve nitelik olarak geliştirmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

asÜ”de, farklı birimlerde görev yapan akademisyenlerle sabah kahvaltısında bir araya gelen rektör Şahin, eğitim-öğretim faaliyetlerinin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle desteklendiğini ve her yıl etkinlik çeşitliliğini arttırdıklarını belirtti. Öğrencilerin, seçtikleri akademik alana dair eğitimler aldıklarını ancak bunun tek başına yetmeyeceğini dile getiren Şahin, “teknoloji, hayata bakış açıları, yorumlama biçimleri, anlamlandırma zeminleri her geçen gün değişiyor. biz, tüm bu değişim süreçlerinde öğrencilerimizi farklı ilgi alanlarıyla tanıştırmaya gayret ediyoruz. bunu da sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle sağlıyoruz. müzik, resim, edebiyat, el sanatları, geziler, sportif müsabakalar… her birisi hem zamanı değerli kılan hem de öğrenmeyi geliştiren unsurlardır. etkinliklerimizi planlarken kıymetli akademisyenlerimizle de belirli aralıklarla bir araya geliyor ve istişarelerde bulunuyoruz. ortak akıl, bizim çalışma prensiplerimizin temelinde yer almaktadır” dedi.

kahvaltı, bahar döneminde yapılması planlanan kültürel etkinlikler ve bu etkinliklere dair önerilerin alınmasıyla devam etti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası