banner
Spor

Spor dostluk ve kardeşliktir

Aksaray Üniversitesi (ASÜ)’nde öğrenciler ve personeller arası, kadınlar ve erkekler klasmanlarında, üç branşta oynanan spor müsabakaları tamamlandı ve dereceye giren takımlar belirlendi. ÜÇ BRANŞTA 59 OYUN OYNANDI Sporu yaygınlaştırmak, fiziksel..

Spor dostluk ve kardeşliktir
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ)’nde öğrenciler ve personeller arası, kadınlar ve erkekler klasmanlarında, üç branşta oynanan spor müsabakaları tamamlandı ve dereceye giren takımlar belirlendi.

ÜÇ BRANŞTA 59 OYUN OYNANDI

Sporu yaygınlaştırmak, fiziksel aktiviteye dikkat çekmek ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen spor turnuvasında toplam 59 müsabaka oynandı. Basketbol, futsal ve voleybol branşlarında sahaya çıkan takımlar en iyi sonucu elde etmek için ter dökerken, tribünde ise taraftarlar tezahüratlarıyla müsabakalara renk kattı. Her branşta, final maçlarının hemen ardından, dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi.

MÜSABAKA SONUÇLARI

Personel müsabakalarında; Basketbolda Şampiyon Rektörlük, Futsalda Şampiyon Rektörlük, Kadın Voleybolunda  Şampiyon Fen Edebiyat Fakültesi, Erkek Voleybolda Şampiyon Rektörlük oldu.

Öğrenci müsabakalarında ise Kadın Basketbolunda Şampiyon Mühendislik Fakültesi, Erkek Basketbolda Şampiyon Tıp Fakültesi, Futsal Şampiyonu Sosyal Bilimler MYO, Kadın Voleybolda Şampiyon Veteriner Fakültesi, Erkek Voleybolda Şampiyon Eğitim Fakültesi oldu.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, dereceye giren takımları kutlarken, turnuvaya katılan tüm takımlara ise teşekkür etti ve benzeri etkinliklerin devam edeceğini söyledi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası