banner
Gündem

Su kayıp-kaçaklarıyla etkin mücadele

Aksaray Belediyesi asbest borularının değişimleriyle birlikte hem su kalitesinin artırıldığını hem de kayıp kaçak oranlarının düşürüldüğünü bildirdi. Son yapılan çalışmalar ile su kaçaklarının yüzde 25 azaltıldığı ifade edildi. Aksaray Belediye..

Su kayıp-kaçaklarıyla etkin mücadele
banner

Aksaray Belediyesi asbest borularının değişimleriyle birlikte hem su kalitesinin artırıldığını hem de kayıp kaçak oranlarının düşürüldüğünü bildirdi. Son yapılan çalışmalar ile su kaçaklarının yüzde 25 azaltıldığı ifade edildi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin ana arterlerinde yapılan altyapı çalışmalarıyla alakalı bilgi verdi. Sağlıksız ve kanserojen asbest borularının bertaraf edilerek yerine sağlıklı düktil borular döşendiğini söyleyen Dinçer, “Şehrimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimizde bir söz verdik. Aksaray’da asbest boruyu bitireceğiz diye hamdolsun şuan bitirmeye çok az kaldı. Şehrimize, vatandaşlarımıza yakışır bir şekilde altyapımızı yeniliyoruz. 3,5 yılda yaklaşık 90 kilometrelik asbestli boru değiştirildi. Altyapısı biten yolların asfaltını da ivedilikte atıyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası