banner
Spor

Sultanlar Ligi 2021-2022 sezonu değerlendirildi

2021-2022 Voleybol Sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’nin değerlendirildiği ve 2022-2023 voleybol sezonuna ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı değerlendirme toplantısına temsilcimiz Kuzeyboru Spor Kulübü adına idari menajer Ayşenur Batur ile baş antrenör..

Sultanlar Ligi 2021-2022 sezonu değerlendirildi
banner

2021-2022 Voleybol Sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’nin değerlendirildiği ve 2022-2023 voleybol sezonuna ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı değerlendirme toplantısına temsilcimiz Kuzeyboru Spor Kulübü adına idari menajer Ayşenur Batur ile baş antrenör Kamil Söz katılım sağladı.

Geride kalan 2021-2022 Voleybol Sezonu’nun dünyadaki en önemli liglerden birisi olduğuna dair vurgu yapan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, VakıfBank’a Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler şampiyonluğu, Eczacıbaşı Dynavit CEV Kupası şampiyonluğu ve Fenerbahçe Opet’e ise Dünya üçüncülüğü ile getirmiş oldukları kupa ve madalyalar adına teşekkür etti. Ayrıca Avrupa Kupaları’nda mücadele eden diğer temsilcilere de takdirlerini sundu.

Toplantıda yoğun bir takvimin tüm kulüpleri beklediğine işaret eden Üstündağ, bu nedenle kulüplerin görüşlerine önem vererek samimiyet, şeffaflık ve paydaşlık oluşturulması adına fikir ve önerileri dinledi. Misli.com Sultanlar Ligi’nde Aksaray’ı temsil eden Kuzeyboru kulüp yetkililerinin görüş ve önerilerini dinleyen federasyon yetkilileri, geçen sezonun ardından gelecek sezondaki karşılaşmalar için yapılacak yenilikler adına fikir ortaklığında bulundu. Haber: Erdi ULUKAYA

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası