banner
Spor

‘Takımımız Sultanlar Ligi’nde ilk 6’ya girecek kapasitede’

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru antrenörü Kamil Söz, düzenlediği basın toplantısında sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kuzeyboru Spor Kulübü’nün 3 yıldır Sultanlar Ligi’nde mücadele ederek yerelden çıktığını ve Türkiye çapında adını..

‘Takımımız Sultanlar Ligi’nde ilk 6’ya girecek kapasitede’
banner

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru antrenörü Kamil Söz, düzenlediği basın toplantısında sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kuzeyboru Spor Kulübü’nün 3 yıldır Sultanlar Ligi’nde mücadele ederek yerelden çıktığını ve Türkiye çapında adını duyurduğunu söyledi.

‘3 MÜSABAKADA ÇOK YOL KAT ETTİK’

Sezonda arka arkaya kaybedilen karşılaşmalar hakkındaki soruları yanıtlayan antrenör Kamil Söz şöyle konuştu: “ Voleybol farklı bir spordur. 6 kişinin aynı anda senkronize olması gerekir. Herkesin tek vuruş hakkı vardır ve bunu oturtmak biraz zaman alır. Ya da zaman çok iyi yaptığınız bir şey stres altındayken farklı sonuçlara neden olabilir. Bu gibi durumlar daha fazla antrenman yaparak ve eksikleri gidererek düzeltilebilir. Ben daha önce oynadığımız 3 müsabakada çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Çok önemli ralliler oynadık. Galatasaray karşılaşmasında setler çok yakın. Kaybettik belki ama çok güzel bir mücadele verdik. Bireysel hatalar yüzünden verdiğimiz sayılar oldu. Bu sistem hatası değil. Bizlerin bunu en aza indirmemiz gerekiyor. Takımımız ve yönetimimiz bu işi yapmaktan keyif alıyorlar ve şehre bir şeyler katmak istiyorlar. Daha iyi ne yapabilir diye çalışıyoruz.”

‘İKİNCİ YARIDA HER ŞEY FARKLI OLACAK’

Yenilgi psikolojisinden bir an önce çıkıp önlerindeki müsabakalara odaklanmak istediklerini kaydeden Söz, “İkinci yarıda Türk Hava Yolları, Galatasaray gibi güçlü takımların Aksaray’a geldiklerinde durumun çok farklı olacağını düşünüyoruz. Genç bir kadromuz var. Oyuncu profilimize baktığımızda bu takım Sultanlar Ligi’nde ilk 6’ya girecek kapasitededir. Bu açıdan ben takımıma güveniyorum. Tabi ki değişiklikler olabilir. Sakatlık ve başka sıkıntılar meydana gelebilir fakat bunlar sporun içerisinde olabilecek şeylerdir. Burada motivasyonu ve baskıyı en uygun düzeyde tutmak gerekiyor. Çünkü oyuncular bizim oyuncularımız. Fazla baskı uygulamak hepimizin kaybı olur. Oyuncularımızın moral ve motivasyonlarını yükselterek ayağa kaldırmak hepimiz için önemli bir unsurdur” diye konuştu.

‘TAKIMIN ATEŞLEYİCİ GÜCÜ SEYİRCİLERİMİZDİR’

Tribünü dolduran herkese ihtiyaçları olduğunu ve seyirci desteğinin takımı ateşleyici bir güç olduğunu aktaran Kamil Söz, “Kuzeyborunun en büyük gücü hiç kuşkusuz taraftarlarıdır. Bizi izleyen, takip eden herkesin desteğine ihtiyacımız var. Geçen yıllarda oynanan Vakıfbank mücadelesi buna en güzel örnektir. Sporseverlerin karşılaşmalardan keyif almasını ve göğsünü gererek  “Sultanlar Ligi’ndeki takımımız ne kadar başarılı” diyebilmesi bizim tek amacımızdır. Zaman zaman düşüşler ve çıkışlar olacaktır. Bunlar gayet normaldir. Önemli olan inişler olduğunda beraber olabilmek ve birbirimize yardım edebilmektir. Burada isimlerin hiçbir önemi yok. Tek bir isim vardır oda Kuzeyboru Spor Kulübüdür. Hedefimiz Kuzeyboru Spor Kulübünü en yukarı taşımaktır” dedi. Sosyal medyada kötü niyetli grupların olduğunu ve çoğu zaman yanlış bilginin yayıldığını ifade eden Söz, “ Bu tür insanlar camialara ve işini düzgün yapan herkese zarar vermektedir. Bizim pozitif olan ve takımımızın arkasında duran insanlara ihtiyacımız var” şeklinde konuştu. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası