banner
Gündem

Tanrıverdi’den Şahin’e ziyaret

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni sezon için dinamik bir biçimde çalıştıklarını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı İnşaat Emlak Daire Başkanı Yusuf Tanrıverdi, beraberindeki heyetle birlikte ASÜ..

Tanrıverdi’den  Şahin’e ziyaret
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni sezon için dinamik bir biçimde çalıştıklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı İnşaat Emlak Daire Başkanı Yusuf Tanrıverdi, beraberindeki heyetle birlikte ASÜ Rektörü Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Tercih sürecinin sonuna gelindiğini ve kısa bir zaman sonra ASÜ’nün yeni öğrencileriyle birlikte eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edeceğini söyleyen Rektör Şahin, heyecanlı ve dinamik bir biçimde yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti. ASÜ’nün barınma problemi olmayan bir üniversite olduğunu ileten Prof. Şahin, “Nazik ziyaretleri için Sayın Tanrıverdi’ye çok teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret vesilesiyle yurtlar ve barınma konusundaki son durumu istişare etme şansına sahip olduk” dedi. Ziyaret, kurumlar arası çalışmaların istişaresiyle tamamlandı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası