banner
Röportaj

Tarihin sırlı kapısı kazılarla açılıyor

Aksaray”ın gezilesi görülesi yerlerine, yemeklerine, gelenek ve göreneklerine aynı zamanda yakın tarihine yaptığımız yolculuk esnasında, kenti derinlemesine tanımak adına, egemen gazetesi okurları için oluşturduğumuz ‘aksaray”ı keşfediyoruz” yazı dizisinde bu hafta..

Tarihin sırlı kapısı kazılarla açılıyor
banner

Aksaray”ın gezilesi görülesi yerlerine, yemeklerine, gelenek ve göreneklerine aynı zamanda yakın tarihine yaptığımız yolculuk esnasında, kenti derinlemesine tanımak adına, egemen gazetesi okurları için oluşturduğumuz ‘aksaray”ı keşfediyoruz” yazı dizisinde bu hafta konumuz aksaray”da ki kazı çalışmaları…

aksaray Üniversitesi fen edebiyat fakültesi arkeoloji bölümü dr. Öğretim Üyesi işıl demirtaş ile aksaray”da yapılan kazı çalışmaları ve yüzey araştırmaları üzerine bir söyleşi de bulunduk.

tarihi bir altyapıya sahip olan ve temelinde birçok yaşam izlerine rastlanan, aksaray”ın geçmişine ışık tutacak bilgileri siz egemen gazetesi okurları için derledik.

 

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası