banner
Gündem

Tarım Platformu’ndan gazeteciler günü etkinliği

Aksaray Ticaret Borsası’nın ev sahipliliğinde ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ etkinliği düzenlendi. Platform üyeleri Aksaray’daki yerel basın ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Ticaret Borsası Odası..

Tarım Platformu’ndan gazeteciler günü etkinliği
banner

Aksaray Ticaret Borsası’nın ev sahipliliğinde ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ etkinliği düzenlendi. Platform üyeleri Aksaray’daki yerel basın ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan Ticaret Borsası Odası Başkanı Hamit Özkök, “Aksaray Tarım Platformu olarak Aksaray’ın tarımda en iyi şekilde anılması için çalışmaya söz verdik. Hep birlikte, sizlerin de önemli katkılarıyla marka şehir Aksaray olarak kabuğumuzu kırdık. Şimdi yeni bir sürece giriyoruz. 2023 vizyonunda Aksaray olarak görevlerimizi en iyi şekilde sürdürmenin gayreti içinde olacağız. Biz, yaptığımız tüm projelerimizi basın camiasının destekleriyle başarıya ulaştırıyoruz.  Birlik ve beraberlik içinde her zaman Aksaray’a katma değer sağlamak için çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Etkinliğe Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Uluırmak Sulama Birliği Başkanlığına atanan Ayfer Karlı ile tarım platformu üyeleri katıldı. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası