banner
Gündem

Deveci, ‘Kitabını Al Gel’ okumaetkinliğine katıldı

Gülağaç Kaymakamı İbrahim Cem Deveci, okul ziyaretlerine devam ediyor. Kızılkaya İlkokulu-Ortaokulu’nun düzenlediği‘Kitabını da Al Gel’ isimli okuma etkinliğine İbrahim Cem Deveci, kurum amirleri, öğretmen, veliler ve öğrenciler katıldı. Okumanın yaşı..

Deveci, ‘Kitabını Al Gel’ okumaetkinliğine katıldı
banner

Gülağaç Kaymakamı İbrahim Cem Deveci, okul ziyaretlerine devam ediyor.

Kızılkaya İlkokulu-Ortaokulu’nun düzenlediği‘Kitabını da Al Gel’ isimli okuma etkinliğine İbrahim Cem Deveci, kurum amirleri, öğretmen, veliler ve öğrenciler katıldı. Okumanın yaşı olmadığını söyleyen Kaymakam Deveci, “Okumak bizleri zihnimizin prangalarından kurtarır. Yeni ufuklar, yeni bakış açıları kazandırır. Bu anlamlı etkinliğin periyodik olarak devam etmesi, sürekli olarak katılımcılarının olması oldukça önemli. Elbette bu etkinlikler dışında da kitap okuma alışkanlığımızı geliştirmemiz gerekiyor. Katılım sağlayan ve emek veren velilerimize teşekkür ediyorum. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretler kapsamında kurum amirleriyle birlikte Gülağaç Ortaokulu’nda düzenlenen kermese katılan Kaymakam Deveci, stantları gezerek kermese katılım sağlayanlarla sohbet etti. Deveci, emeği geçen veli, idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Kaymakam Deveci’nin bir başka ziyaret noktası ise hayvancılık işi ile uğraşan işletmeler oldu. Deveci ve ilçe kurum amirleri; damızlık, süt ve besi üretimi yapan küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık işletmelerini ziyaret etti. Üreticilerle hayvansal üretim ve kurbanlık satışları hakkında istişare yapan Kaymakam Deveci ihtiyaç ve talepler konusunda görüştü. Üreticilere bereketli bir sezon geçirme dileğinde bulunan Deveci ziyaretlerini burada noktaladı. Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası