banner
Gündem

Tekne orucu tutan çocuklara sürpriz hediyeler var!

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tekne orucu tutan çocukları sürpriz hediyelerle ödüllendiriyor. Çocukların gelenek ve görenekleri tanıyarak yetişmesi için birçok etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren..

Tekne orucu tutan çocuklara sürpriz hediyeler var!
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tekne orucu tutan çocukları sürpriz hediyelerle ödüllendiriyor.

Çocukların gelenek ve görenekleri tanıyarak yetişmesi için birçok etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Eski bir Anadolu geleneği olan tekne orucunu tutan çocuklarımızı ödüllendireceğiz. Böylece çocuklarımızı oruç tutmaya teşvik ediyoruz. Sürpriz hediyelerle onların motivasyonlarını artırmayı hedefliyoruz”  dedi.

Tekne orucu tutan çocuklara yönelik verilecek ödüllerle ilgili bilgilendirmeler 0382 216 00 22 numaraları telefonlardan ve Aksaray Bilim Merkezinden yapılıyor. Aksaray Belediyesine ait resmi sosyal medya hesaplarında bulunan formları dolduran çocuklar hediye almaya hak kazanabilecek. Toplamda 2 bin çocuğun ödüllendirileceği etkinlik için son başvuru tarihi 05.04.2023 tarihi olarak belirlendi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası