banner
Asayiş

Telefon dolandırıcısını jandarma yakaladı

Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde 2 günde 2 kişiye kendisini polis olarak tanıtıp dolandıran 1 kişi, jandarmanın operasyonu ile yakalandı. Gülağaç ilçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayında vatandaşları arayarak kendisini polis olarak tanıtan,..

Telefon dolandırıcısını  jandarma yakaladı
banner

Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde 2 günde 2 kişiye kendisini polis olarak tanıtıp dolandıran 1 kişi, jandarmanın operasyonu ile yakalandı.

Gülağaç ilçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayında vatandaşları arayarak kendisini polis olarak tanıtan, ‘Hırsızlık ve çeşitli olaylara karıştınız’ diyerek korkutan M.N.D. isimli şahıs, 2 kişiyi dolandırdı.

M.N.D. isimli şahıs telefonla aradığı 2 kişiye polis olduğunu söyleyerek hesabına para yatırılmasını istedi. Bankaya giden 2 kişi M.N.D’nin hesabına yüklü miktarda para yatırdı. Bir süre sonra dolandırıldıklarını anlayan 2 kişi durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede 2 günde 2 kişiyi dolandıran şahsın telefon sinyalinin Ortaköy ilçesinden geldiğini tespit etti. Şahıs, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri ve asayiş timlerinin ortak operasyonu ile yakalanarak gözaltına alındı. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası