banner
Esnaf

Telefon performansını nasıl uzatırız?

Aksaray ParkSite Alışveriş merkezinde telefon, elektronik ürünler ve aksesuarları satışında hizmet veren SBL Telefon ve Aksesuar işletmesi sorumlusu Mehmet But, mağazadaki ürünlerle ilgili bilgi vererek telefonun uzun süre kullanılabilmesi için..

Telefon performansını nasıl uzatırız?
banner

Aksaray ParkSite Alışveriş merkezinde telefon, elektronik ürünler ve aksesuarları satışında hizmet veren SBL Telefon ve Aksesuar işletmesi sorumlusu Mehmet But, mağazadaki ürünlerle ilgili bilgi vererek telefonun uzun süre kullanılabilmesi için dikkat edilmesi gereken hususları değerlendirdi.

Mağazadaki satılan elektronik cihazlarla aksesuar ürünlerini tanıtan But, “Tüm sektörlerde olduğu gibi enflasyonun artma nedeniyle elektronik aletlere de ciddi zamlar yapıldı. Ürünlerimizi sektörde en kaliteli üretim yapan firmalardan alıyor ve müşterilerimize üst kaliteden kılıf, bluetooth kulaklık, şarj cihazı, akıllı saat ve telefonlar sunmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizi en kaliteli ürünlerle buluşturarak 5 yıldır memnuniyet kazanıyoruz” dedi.

Bir ürünü alırken kaliteye nasıl önem veriliyorsa telefon aksesuarlarında da kaliteyi öne çıkarmak gerektiğini belirten But, “Telefonun şarj aleti, ekran koruma camı (kılıfı) ve kılıfının seçimi oldukça önemlidir. Çünkü doğru seçilen aksesuarlar, telefon yere ya da suya düştüğünde zarar görmesini önler. Bazen insanlar kılıf kullanmadıkları için cihazları zarar görüyor. Sonra tamir ettirmek için daha fazla ücret ödemek zorunda kalıyorlar. Ayrıca bunun gibi masraflardan uzak durmak ve telefonu performansını artırmak için telefonu doğru bir şekilde şarj etmemiz gerekiyor. Telefonlarda her modele göre belli bir şarj dolum süresi vardır. Telefonların şarjını tam doldurulmadan fişten çekmek, gece boyunca şarjda bırakmak ve sürekli şarj ederken kullanmak hem bataryaya hem de şarj aletine zarar verir. En sağlıklı ve tavsiye edilen yöntem telefonumuzu tam şarj edip kullanmaktır. Böylece hem telefonunun batarya süresini uzatmış hem de kullanım performansını düşürmemiş oluruz. Ayrıca telefonu tamir ettirmek ya da yeni bir telefon almak gibi büyük maliyetlerden uzaklaşmış oluruz” ifadelerini kullandı. Foto-Haber: Aigerim İRGEBAY

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası