banner
Siyaset

‘Terör örgütlerini merkezine alan hiçbir oluşuma Aksaray halkı destek vermez’

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Aksaray’da köy ve belde ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Yenikent ve Yeşilova belde sakinleriyle bir araya gelen Kaşlı,  14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve..

‘Terör örgütlerini merkezine alan hiçbir oluşuma Aksaray halkı destek vermez’
banner

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Aksaray’da köy ve belde ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında Yenikent ve Yeşilova belde sakinleriyle bir araya gelen Kaşlı,  14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kaldığını hatırlattı.

Aksaray halkının Cumhur İttifakı’na, MHP’ye güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Kaşlı, “Türkiye’mizin yeni yüzyılında milletimizi temsil edecek kişiler donanımlı, bilgili ve ahlaklı olmalıdır. Var olan yöneticilerimiz en az 20 senedir bu işi profesyonelce yapıyorlar. Milletimiz bu durumdan memnun ve 14 Mayıs’ta da gerekli desteği güçlü bir şekilde vereceklerinden eminiz. Artık seçim arifesindeyiz. Var olan gücümüzü görüyoruz. Halkımızın bize olan güvenini görüyoruz” dedi.

Cumhurun şafağında, Türk milletiyle buluşacaklarının altını çizen Kaşlı, “Ayrılıkta hayır yoktur. Her şeyden önce Türkiye, her şeyden önce millet diyoruz. Cumhurun şafağında hep birlikte, ayrışmadan buluşacağız. Cesaretimiz ile davamızın ve üç hilalin arkasında dimdik yürüyeceğiz. İyi niyetimizle birlikte bu dönemi de atlatacağız. Beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmayacaklar” sözlerini kullandı.

Gelecek için, verilen sözlerin tutulması için Cumhur İttifakı düzeninin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Kaşlı, “Biz vaatlerimizi gerçekleştirdik. Sözlerimizi tuttuk. Vatandaşlarımızın derdini dinliyoruz, sorunları bizim sorunlarımız oluyor ve onları çözmeye çalışıyoruz, çözüyoruz. Biz MHP olarak Aksaray’ımız için, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise Türkiye için çalışıyor. Cumhur İttifakı ile yeni yüzyılımızda yerli üretimlerimize devam edeceğiz. Bizi durdurmaya çalışanlar, yerli ve milli üretimlerimizi durdurmaya çalışanlara geçit vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı iradesiyle güçlü ve tam bağımsız Türkiye için 14 Mayıs’ta oy kullanacağız ve gücümüzü göstereceğiz” dedi.

‘12 MAYIS’TA GERÇEK MİTİNGİ GÖRECEKSİNİZ’

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 1 2 Mayıs’ta Aksaray’a geleceğini hatırlatan Kaşlı, “Seçime 2 gün kala Genel Başkanımız Aksaray’a gelecek. Aksaray tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz. Yerli ve milli yatırımlarımızı hedef alan mitinglerdeki söylemleri duydunuz. Öncelikle yerli ve milli hamlelerimizden rahatsız olan ve ilk olarak bu yatırımları durdurmayı kendilerine hedef edinen Zillet İttifakı, milletimizin tokadını yiyecek. Hürjet, Kızıl Elma, ANKA, TCG Anadolu Gemisi, Altay Tankı başta olmak üzere hiçbir yerli ve milli üretimimizi durduramayacaklar. Bu insanlar yanlış yoldadır. Aksaray halkı HDP, PKK ve Yeşil Sol gölgesinde olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir. Bu milletin kurtuluş reçetesi Cumhur İttifakı’dır” sözlerini kullandı.

12 Mayıs’ta Aksaray meydanlarından milletin kurtuluşu için çağrı yapılacağını belirten Kaşlı, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 12 Mayıs’ta Aksaray meydanlarından millete seslenişi güçlü ve tam bağımsız Türkiye’nin sesi olacaktır. Türkiye, 100. Yılında yerli ve milli üretimleri ile dünya lideri olma yolunda emin adımlarla yürüyecektir. Her şeyden önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben geliyoruz. Türkiye her alanda üretimlerine devam edecek ve bunu kimse durduramayacaktır” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası